Pentru Roastbeef: se incinge cuptorul la 200 grade C. Se condimenteaza bucata intreaga de antricot cu sare si piper proaspat macinat. Se adauga o lingura de ulei intr-o tigaie mai mare, se incinge bine si se prajeste bucata de carne, pe ambele parti, pana se rumeneste. Se scoate din tigaie si se pune intr-o tava de cuptor impreuna cu rozmarinul si se da la cuptor, unde se frige cca. 20 de minute. Se scoate si se pastreaza la cald.
Toci pieptul de pui fin, il amesteci cu usturoiul tocat, cartoful, oul, painea inmuiata si stoarsa, sare si piper. Framanti bine compozitia, dupa care intinzi o foaie mai grosuta.
Am incercat week-end-ul acesta o noua reteta italiana de data aceasta de crostine si am ales ca "topping" un amestec cu ficat absolut delicios.Pentru acest "topping" se toaca o ceapa si aproximativ 160 gr de Prosciutto Crudo, nu foarte marunt si se pun la calit intr-o tigaie cu 100 gr de margarina pentru cateva minute.