Reteta Perfecta
logoReteta Perfecta
  • Bucatariile lumii

  • Feluri de mancare si gustari

  • Deserturi

  • Supe si ciorbe

  • Blog

  • Cont

  • ADAUGA RETETA

  • Feluri de mancare si gustari
    • Clatite
    • Feluri principale de mancare
    • Gratinate
    • Gustari
    • Paste
    • Preparate la gratar
    • Retete simple
    • Sosuri
  • Bucatariile lumii
    • Bucataria asiatica
    • Bucataria italiana
    • Bucataria frantuzeasca
    • Bucataria greceasca
    • Bucataria mexicana
    • Bucataria nord - americana
    • Bucataria spaniola
  • Supe si ciorbe
    • Ciorbe
    • Supe
    • Supe-crema
  • Deserturi
    • Checuri si briose
    • Cheese cake
    • Desert de post
    • Deserturi cu inghetata / inspiratii de inghetate
    • Patiserie
    • Prajituri traditionale
    • Torturi
  • Categorie
    Vezi mai multVezi mai putin

Timp de preparare (min)

  • Acasa
  • Rezultatele cautarii
  • Margarina
Cautare avansata
incearca:
  • Suggested1
Cautari recente
    Cautari recomandate
    • Suggested1
    • Retete (555)

    Margarina- Alege din 555 retete gasite

    Placinta frantuzeasca cu mere
    Vezi

    Placinta frantuzeasca cu mere

    Timp de preparare130''
    DificultateMediu
    Vezi
    Placinta frantuzeasca cu mere - Pasul 1

    Taie margarina Rama Maestro in bucatele mici. Cerne faina cu un praf de sare intr-un bol adanc. Adauga margarina Rama Maestro si 90 g de zahar. Amesteca bine ingredientele cu un mixer sau o lingura de lemn si formeaza o bila compacta de aluat. Impacheteaz-o in folie, las-o la frigider pentru 30 de minute.

    Vezi reteta
    Cozonaci trunchi de con din belsug
    Vezi

    Cozonaci trunchi de con din belsug

    Timp de preparare85''
    DificultateMediu
    Vezi
    Cozonaci trunchi de con din belsug - Pasul 1

    Se amesteca margarina Rama Maestro moale (la temperatura camerei) cu doua treimi din cantitatea de zahar si cu zaharul vanilat, pana la obtinerea unei spume. Galbenusurile de ou se introduc unul cate unul. Se amesteca faina cu praful de copt – din aceasta faina se pune deoparte o cantitate de o lingura – si se adauga la compozitia anterioara.

    Vezi reteta
    Tartine cu Becel, bresaola, rucola si rosii uscate
    Vezi

    Tartine cu Becel, bresaola, rucola si rosii uscate

    Timp de preparare5''
    DificultateMediu
    Vezi
    Tartine cu Becel, bresaola, rucola si rosii uscate - Pasul 1

    Feliile de paine se prajesc intr-un toaster, se taie in patru si se ung cu margarina.

    Vezi reteta
    Tartine cu Becel, mini mozzarella si rosii cherry
    Vezi

    Tartine cu Becel, mini mozzarella si rosii cherry

    Timp de preparare5''
    DificultateMediu
    Vezi
    Tartine cu Becel, mini mozzarella si rosii cherry - Pasul 1

    Feliile de paine se prajesc intr-un toaster, se taie in patru si se ung cu margarina.

    Vezi reteta
    Tartine cu Becel, prosciutto si smochine
    Vezi

    Tartine cu Becel, prosciutto si smochine

    Timp de preparare10''
    DificultateMediu
    Vezi
    Tartine cu Becel, prosciutto si smochine - Pasul 1

    Feliile de paine se prajesc intr-un toaster, se taie in patru si se ung cu margarina.

    Vezi reteta
    Prajitura cu cafea
    Vezi

    Prajitura cu cafea

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Prajitura cu cafea - Pasul 1

    Cafeaua se pune la fiert cu zaharul. Separat, intr-un bol inalt, se bat albusurile spuma, peste care se adauga siropul de cafea fierbinte.

    Vezi reteta
    Mic dejun energizant
    Vezi

    Mic dejun energizant

    Timp de preparare20''
    DificultateMediu
    Vezi
    Mic dejun energizant - Pasul 1

    Tot ce iti trebuie pentru a incepe ziua in forma este un cappuccino si un mic-dejun energizant. Unge croissantul cu margarina Rama Aero si serveste cu paine rosiile cherry si mixul de branzeturi (cascaval afumat, cascaval clasic, branza brie, mozzarella).

    Vezi reteta
    Tort strudel
    Vezi

    Tort strudel

    Timp de preparare105''
    DificultateMediu
    Vezi
    Tort strudel - Pasul 1

    Merele se cojesc, se taie in doua si se scot cotoarele, se taie in bucati. Se arunca pe margarina topita, se inabusa pe flacara mica timp de 10-12 minute, intre timp se intorc de cateva ori cu grija.

    Vezi reteta
    Cozonac cu caramel si migdale
    Vezi

    Cozonac cu caramel si migdale

    Timp de preparare120''
    DificultateMediu
    Vezi
    Cozonac cu caramel si migdale - Pasul 1

    Laptele cu zaharul si cu margarina Rama Maestro se incalzesc pana cand acestea din urma se topesc in lapte. Cand compozitia este doar calduta, se adauga drojdia faramitata. Faina – dupa punem deoparte 1 lingura – se cerne in castron, se framanta timp de 2-3 minute impreuna cu placutele de migdale, ouale si cu amestecul cu drojdie. Este buna daca se desprinde de peretele vasului. Se lasa acoperita, la loc cald timp de cca. 20 minute pentru dospire.

    Vezi reteta
    Tort morcov
    Vezi

    Tort morcov

    Timp de preparare140''
    DificultateMediu
    Vezi
    Tort morcov - Pasul 1

    Pentru aluat: Amestecam zaharul cu ouale si zaharul vanilat pana se fac spuma (daca utilizam mixerul electric, procesul dureaza 4-5 minute. Punem un varf de sare, adaugam prin turnare lenta caimacul si margarina topita. Curatam morcovii, ii radem marunt si ii amestecam cu miezul de nuca si cojile de portocala taiate marunt, dupa care ii adaugam la compozitia cu oua. Amestecam faina cu praful de copt si o inglobam in compozitia de mai sus.

    Vezi reteta
    Cozonac kurtos de casa
    Vezi

    Cozonac kurtos de casa

    Timp de preparare110''
    DificultateMediu
    Vezi
    Cozonac kurtos de casa - Pasul 1

    Drojdia se faramiteaza in 100 ml de lapte caldut si se lasa la plamadit timp de 10 minute, dupa ce am adaugat putin zahar. Dupa aceasta, se adauga restul de zahar, faina, ouale si galbenusul de ou, un varf de sare si – treptat – laptele caldut si se framanta intensiv timp de 5 - 6 minute. Este bun cand se desprinde de peretele vasului, moment in care se inglobeaza margarina topita. Se lasa la loc caldut sa dospeasca timp de 50 de minute.

    Vezi reteta
    Prajitura cu nuci
    Vezi

    Prajitura cu nuci

    Timp de preparare65''
    DificultateMediu
    Vezi
    Prajitura cu nuci - Pasul 1

    Triaza nucile. Pastreaza cateva dintre ele pentru decorare. restul taie-le sau piseaza-le intr-un blender.

    Vezi reteta
    Ardei Umpluti
    Vezi

    Ardei Umpluti

    Timp de preparare100''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ardei Umpluti - Pasul 1

    Ceapa se taie pestisori, morcovii se rad, ceafa afumata se taie felii. Ciupercile se fierb si se taie marunt. Ardeii se curata de seminte si li se scoate cotorul. Orezul se spala sub jet de apa. Ouale se bat.

    Vezi reteta
    Tort Flodni
    Vezi

    Tort Flodni

    Timp de preparare200''
    DificultateMediu
    Vezi
    Tort Flodni - Pasul 1

    Pentru aluat se faramiteaza cu faina 350 grame de margarina, se sareaza, dupa care se framanta cu zaharul, drojdia faramitata si apa. Ramane lipicioasa, nu se desprinde de peretele vasului, dar asa este bine. Se acopera si se tine cel putin 1 ora in frigider. Dupa aceasta se separa in 5 parti egale. Una se intinde pe o planseta presarata cu faina in forma de foaie cu diametrul de cca. 26 cm, se aseaza forma de tort pe ea, se taie pe contur. Partile care cad se adauga la una dintre parti, dupa cum si toate celelalte resturi, din acestea se formeaza partea laterala a prajiturii, pentru care se consuma cel mai mult aluat.

    Vezi reteta
    Tort Malakoff
    Vezi

    Tort Malakoff

    Timp de preparare65''
    DificultateMediu
    Vezi
    Tort Malakoff - Pasul 1

    Laptele cu pudra de pudding, impreuna cu zaharul tos si cu cafeaua se introduc intr-o cratita si se fierb pana la ingrosare, amestecand continuu, timp de cateva minute. Margarina moale se amesteca mai intai singura, apoi cu zaharul pudra, pana se obtine spuma.

    Vezi reteta
    Lipie cu mere si fulgi de ovaz
    Vezi

    Lipie cu mere si fulgi de ovaz

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lipie cu mere si fulgi de ovaz - Pasul 1

    Merele se spala, doua treimi din acestea se rad pe razatoare, celelalte se taie in cubulete. Margarina se amesteca cu fulgii de ovaz si cu taratele de ovaz. Se adauga merele rase (nu trebuie sa fie stoarse, mai mult, este bine sa fie cat mai zemoase), apoi se da gust cu coaja rasa a unei lamai si cu zaharul vanilat. Se asaza uniform prin apasare intr-o tava mare, unsa putin cu margarina.

    Vezi reteta
    Lipie augsburg cu prune
    Vezi

    Lipie augsburg cu prune

    Timp de preparare120''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lipie augsburg cu prune - Pasul 1

    Laptele se incalzeste putin, se dizolva zaharul in el prin amestecare, apoi se introduce si drojdia faramitata. Se adauga circa 2 linguri de faina, se acopera si se lasa la loc cald timp de 15 - 20 minute ca sa creasca. Restul de faina se cerne in castron, se face o adancitura la mijloc, unde se toarna laptele cu drojdia.

    Vezi reteta
    Creasta imbufnata
    Vezi

    Creasta imbufnata

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Creasta imbufnata - Pasul 1

    Biscuitii se framanta cu miezul de nuca, zaharul pudra, pudra de cacao, margarina moale si laptele. Cu mainile umede se formeaza circa 25 bile, care se rostogolesc in zahar tos.

    Vezi reteta
    Turn de napolitane cu capsuni
    Vezi

    Turn de napolitane cu capsuni

    Timp de preparare40''
    DificultateMediu
    Vezi
    Turn de napolitane cu capsuni - Pasul 1

    Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Se freaca margarina cu zaharul, zaharul vanilat si esenta de migdale. Se adauga galbenusurile si se amesteca. Se pune faina in ploaie peste, alternativ cu laptele si se adauga sarea. La sfarsit, se adauga albusurile batute spuma. Se unge forma de napolitane cu putina margarina si se pune aluatul in strat subtire.

    Vezi reteta
    Inimioare de napolitane cu capsuni si vanilie
    Vezi

    Inimioare de napolitane cu capsuni si vanilie

    Timp de preparare30''
    DificultateMediu
    Vezi
    Inimioare de napolitane cu capsuni si vanilie - Pasul 1

    Se separa ouale si se bat albusurile spuma. Se freaca margarina cu zaharul si se adauga galbenusurile succesiv, apoi albusurile batute spuma. Se amesteca si se pune faina in ploaie peste, dupa care se adauga smantana si sarea. Se unge forma de napolitane cu putina margarina si pune aluatul in strat subtire.

    Vezi reteta
    Coltunasi cu mazare
    Vezi

    Coltunasi cu mazare

    Timp de preparare90''
    DificultateMediu
    Vezi
    Coltunasi cu mazare - Pasul 1

    Se lasa mazarea la inmuiat peste noapte. Intr-o oala se pun 2 pahare de apa, mazarea si cubul Knorr de legume. Se fierb pana se inmoaie mazarea si se lasa la racit.

    Vezi reteta
    Placinta cu cod si varza alba
    Vezi

    Placinta cu cod si varza alba

    Timp de preparare90''
    DificultateMediu
    Vezi
    Placinta cu cod si varza alba - Pasul 1

    Se fierbe varza cu un cub Legume Knorr cca. 5 minute. Ouale se fierb tare, se lasa la racit si se taie marunt.

    Vezi reteta
    Risotto cu gust de lamaie, cu praz si rozmarin
    Vezi

    Risotto cu gust de lamaie, cu praz si rozmarin

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Risotto cu gust de lamaie, cu praz si rozmarin - Pasul 1

    Se fierbe supa din apa si cubul Knorr de legume. Se taie prazul feliute. Se topesc 4 linguri de margarina, se adauga prazul si se rumeneste. Se scoate o parte cand prazul este inca verde.

    Vezi reteta
    Supa crema de ciuperci
    Vezi
    1

    Supa crema de ciuperci

    Timp de preparare40''
    DificultateMediu
    Vezi
    Supa crema de ciuperci - Pasul 1

    Jumatate din cantitatea de margarina Rama Maestro se topeste intr-o craticioara. Se adauga faina si se prajeste usor fara sa se coloreze.

    Vezi reteta

    Cei interesati de aceste retete Margarina au gasit interesante si:

    • Prajitura cu struguri si branza dulce
    • Ciorba de pui cu bors
    • Supa cu lascute
    • Penne Milaneze
    • Pui cu portocale, banane si morcov
    • Lasagna cu sos bolognese
    • Penne Carbonara Knorr
    • Tort cu crema de vanilie si aroma de portocale
    • Salata spaniola din varza creata
    • File de somon cu sos olandez si cartofi gratinati

    Website-ul Reteta Perfecta este oferit de:

    KnorrDeliKatHellmann'sCartedor
    Formular de contact
    Termeni si conditii
    Politica de confidentialitate
    Politica privind cookie-urile