Speli si tai spanacul, adaugi branza de capra taiata cubulete, crutoanele si semintele de floarea soarelui.
Se pregateste dressingul: maioneza se amesteca impreuna cu jumatate din sucul de lamaie. Se subtiaza compozitia cu putina apa.
Ceapa verde se toaca, iar sunca se taie cubulete. Branza Brie se curata de coaja alba si se pune intr-un castron alaturi de ceapa verde, semintele de floarea soarelui si sunca. Se amesteca totul cu mana si se formeaza bile.
Carnea se curata de membrane, se spala, se usuca, se taie in felii lungi si se presara sare si piper.
Se trag fasiile de carne in tigaia incinsa cu putin unt. Adaugam Delikat si 1/2 pahar apa circa 4-5 minute foc mediu, apoi adaugam ciupercile, ardeiul taiate marunt, le mai lasam 5 minute apoi luam de pe foc.
Pregatesti salata astfel: cureti legumele, le speli si le fierbi separat. Apoi, le tai in bucati potrivite.
Tai cubulete svaiterul, salamul uscat si merele.
Se incalzeste cuptorul la 200° Intr-un bol mare se amesteca ketchupul, usturoiul, zaharul, delikatul de pui, jumatate din cantitatea de sos de chilli, sosul de soia si se asezoneaza. Se adauga aripioarele si se amesteca bine pana se acopera complet de sos. Se pun intr-o tava mare sau in doua tavi mici. Se dau la cuptor 35-40 de minute pana se patrund si se rumenesc.
Se pun pastele la fiert in apa cu sare si ulei de masline timp de 15 minute.
Cartofii se fierb, apoi se curata de coaja si se toaca cubulete. La se procedeaza si cu morcovii. Castravetii si gogosarii, dupa ce se lasa la scurs 20 de minute, se toaca si ei.
Speli limba si o pui la fiert cu sare, piper si foaia de dafin. Dupa ce fierbe, o cureti de pielita alba si o tai cuburi.
Carnea se fierbe in apa cu sare. In timpul fierberii, se spumeaza, apoi se lasa sa se raceasca si se taie in cuburi mici. Cartofii spalati se fierb in apa cu sare, apoi se curata de coaja si se taie in cuburi mici. Se procedeaza la fel si cu castravetii. Patrunjelul verde se curata si se spala. Gogosarii se taie in diferite forme pentru decor.
Ciupercile se pun la fiert cu apa si putina sare, pana sunt foarte moi. Se pun la scurs intr-o sita. Pieptul de pui se fierbe si el cu sare. Se toaca marunt pieptul de pui si ciupercile, se adauga maioneza, Delikatul, usturoiul maruntit foarte bine si 2,..3 linguri pline cu smantina. Se amesteca totul. Pofta buna!