Reteta Perfecta
logoReteta Perfecta
  • Bucatariile lumii

  • Feluri de mancare si gustari

  • Deserturi

  • Supe si ciorbe

  • Blog

  • Cont

  • ADAUGA RETETA

  • Feluri de mancare si gustari
    • Clatite
    • Feluri principale de mancare
    • Gratinate
    • Gustari
    • Paste
    • Preparate la gratar
    • Retete simple
    • Sosuri
  • Bucatariile lumii
    • Bucataria asiatica
    • Bucataria italiana
    • Bucataria frantuzeasca
    • Bucataria greceasca
    • Bucataria mexicana
    • Bucataria nord - americana
    • Bucataria spaniola
  • Supe si ciorbe
    • Ciorbe
    • Supe
    • Supe-crema
  • Deserturi
    • Checuri si briose
    • Cheese cake
    • Desert de post
    • Deserturi cu inghetata / inspiratii de inghetate
    • Patiserie
    • Prajituri traditionale
    • Torturi
  • Categorie
    Vezi mai multVezi mai putin

Timp de preparare (min)

  • Acasa
  • Rezultatele cautarii
  • Foi de lasagna
Cautare avansata
incearca:
  • Suggested1
Cautari recente
    Cautari recomandate
    • Suggested1
    • Retete (13)

    Foi de lasagna- Alege din 13 retete gasite

    Lasagna cu ricotta si spanac
    Vezi

    Lasagna cu ricotta si spanac

    Timp de preparare110''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna cu ricotta si spanac - Pasul 1

    Aprindeti cuptorul la 190°C. Amestecati ricotta si smantana de gatit cu telul pana ce se omogenizeaza bine compozitia. Adaugati apoi uleiul de masline, spanacul fiert, sare si piper dupa gust (Atentie! Daca folositi somon afumat, este posibil ca acesta sa fie mai sarat si sa nu fie nevoie sa mai puneti sare).

    Vezi reteta
    Lasagna
    Vezi

    Lasagna

    Timp de preparare50''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna - Pasul 1

    Taie marunt sau la robot ceapa, morcovul si o bucata de telina Apio si caleste-le in ulei. Adauga si carnea tocata si gateste-o si pe ea. Adauga rosiile din conserva, un cub Knorr Legume si 250 m l apa. Dupa ce da in clocot, mai lasa sa fiarba 2 - 3 minute. Asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

    Vezi reteta
    Lasagna cu spanac si carne de vita
    Vezi

    Lasagna cu spanac si carne de vita

    Timp de preparare80''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna cu spanac si carne de vita - Pasul 1

    Se prajeste usor ceapa rosie taiata marunt, apoi se adauga carnea de vita tocata si o lingurita de sare si se prajeste in continuare pana carnea devine alba.

    Vezi reteta
    Lasagna
    Vezi

    Lasagna

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna - Pasul 1

    Mozzarella se rade pe razatoarea mare. Rosiile din conserva se adauga in blender, impreuna cu busuioc verde tocat marunt si 1 lingura ulei de masline. Se amesteca bine.

    Vezi reteta
    Lasagna cu legume si sos Bolognese
    Vezi

    Lasagna cu legume si sos Bolognese

    Timp de preparare80''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna cu legume si sos Bolognese - Pasul 1

    Legumele se curata se spala si se toaca marunt. Se incinge o tigaie si se calesc legumele,in ulei de masline. Apoi se adauga amestecul de ingrediente deshidratate pentru prepararea sosului Bolognese Knorr Fix, 250ml apa, condimentam cu sare,piper,cimbru,oregano, busuioc si lasam sa fiarba la foc mic timp de 3 minute.

    Vezi reteta
    Lasagna
    Vezi

    Lasagna

    Timp de preparare175''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna - Pasul 1

    Mod de preparare sos Ragu: Int-o tigaie care nu lipeste, in uleiul incins, la foc potrivit, prajim ceapa si ciupercile pana cand acestea se inmoaie putin. Adaugam carnea tocata si lasam la calit 5 minute, timp in care adaugam treptat si supa de pasare. La final, punem rosiile taiate cubulete, vinul rosu, mirodeniile si dafinul. Fierbem la foc mic ~2 ore pana ce scade. (Nu uitati sa scoateti foile de dafin la final.)

    Vezi reteta
    Lasagna cu sos Milaneze si Quattro Formaggi
    Vezi

    Lasagna cu sos Milaneze si Quattro Formaggi

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna cu sos Milaneze si Quattro Formaggi - Pasul 1

    Sosul Milaneze: Intr-o tigaie mai mare, in uleiul incins, caliti ceapa 3 minute. Adaugati carnea si o lasati pana isi schimba culoarea si textura, apoi adaugati sosul de rosii. Lasati sa fiarba la foc mic, cu capac 15 minute. Dizolvati in 250 ml apa cubul Knorr Vita si adaugati-l in tigaie. Mai lasati pe foc 5 minute amestecand din cand in cand.

    Vezi reteta
    Lasagna bolognese
    Vezi

    Lasagna bolognese

    Timp de preparare95''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna bolognese - Pasul 1

    Pentru sosul bolognez, cureti, speli si tai cat mai fin morcovul, ceapa si telina. Calesti legumele timp de 3 minute, in margarina Rama Maestro topita. Adaugi carnea si le inabusi impreuna, pentru 5 - 10 minute.

    Vezi reteta
    lasagna
    Vezi

    lasagna

    Timp de preparare75''
    DificultateMediu
    Vezi
    lasagna - Pasul 1

    Carnea tocata se amesteca cu ceapa si 3 linguri de suc de rosii, apoi adaugam condimente. Intr-o tava adaugam un rand de foi de lasagna, un rand de carne tocata si asa mai departe pana terminam totul.

    Vezi reteta
    Lasagna cu piept de pui
    Vezi

    Lasagna cu piept de pui

    Timp de preparare120''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna cu piept de pui - Pasul 1

    Am taiat ceapa marunt si am calit-o in cateva linguri de ulei. Am adaugat usturoiul pisat si morcovul ras si le-am lasat pe foc la calit pana au prins putina culoare.Am adaugat carnea de pui tocata si am lasat pe foc pana s-a deschis la culoare. Am adaugat vinul si am tinut pe aragaz pana a fost complet absorbit. Se adauga bulionul , foaia de dafin si crenguta de rozmarin si se acopera. Se tine pe foc in jur de 30 de minute, pana carnea devine frageda.

    Vezi reteta
    Lasagna Festonate cu ciuperci de padure coapte
    Vezi

    Lasagna Festonate cu ciuperci de padure coapte

    Timp de preparare50''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lasagna Festonate cu ciuperci de padure coapte - Pasul 1

    Ciupercile le spalam si le uscam cu servetele absorbante. Crestam mijlocul palariilor ciupercutelor si le impanam cu o rondea de usturoi feliat. Incindem cuptorul la 180°C. Asezam ciupercutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le presaram cu sare si piper negru si le stropim cu ulei de masline. Dam tava in cuptorul incins pentru 15 minute.

    Vezi reteta
    Lazagna cu piept de pui si ciuperci
    Vezi

    Lazagna cu piept de pui si ciuperci

    Timp de preparare75''
    DificultateMediu
    Vezi
    Lazagna cu piept de pui si ciuperci - Pasul 1

    Se pun foile de lasagna la fiert intr-un vas cu apa clocotita in care s-a adaugat putina sare si ulei(ca sa nu se lipeasca pastele).

    Vezi reteta
    Cornete cu branza si somon afumat
    Vezi

    Cornete cu branza si somon afumat

    Timp de preparare40''
    DificultateMediu
    Vezi
    Cornete cu branza si somon afumat - Pasul 1

    Fierbi foile de lasagna in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert, scurgi usor foile de lasagna si le asezi una langa cealalta pe o planseta. Amesteci branza de vaci cu smantana si adaugi zeama de lamaie. Condimentezi cu sare si piper dupa gust.

    Vezi reteta

    Cei interesati de aceste retete Foi de lasagna au gasit interesante si:

    • Inghetata de piersici cu iaurt
    • Salata de ton, legume si ciuperci
    • Ciorba de legume cu fidea
    • Rulade italienesti cu pui si spanac
    • Mancare de vinete
    • Tapas cu ardei si ton
    • Tort Paianjen
    • Chec insiropat
    • Cartofi americani la cuptor
    • Fidelute de legume

    Website-ul Reteta Perfecta este oferit de:

    KnorrDeliKatHellmann'sCartedor
    Formular de contact
    Termeni si conditii
    Politica de confidentialitate
    Politica privind cookie-urile