Reteta Perfecta
logoReteta Perfecta
  • Bucatariile lumii

  • Feluri de mancare si gustari

  • Deserturi

  • Supe si ciorbe

  • Blog

  • Cont

  • ADAUGA RETETA

  • Feluri de mancare si gustari
    • Clatite
    • Feluri principale de mancare
    • Gratinate
    • Gustari
    • Paste
    • Preparate la gratar
    • Retete simple
    • Sosuri
  • Bucatariile lumii
    • Bucataria asiatica
    • Bucataria italiana
    • Bucataria frantuzeasca
    • Bucataria greceasca
    • Bucataria mexicana
    • Bucataria nord - americana
    • Bucataria spaniola
  • Supe si ciorbe
    • Ciorbe
    • Supe
    • Supe-crema
  • Deserturi
    • Checuri si briose
    • Cheese cake
    • Desert de post
    • Deserturi cu inghetata / inspiratii de inghetate
    • Patiserie
    • Prajituri traditionale
    • Torturi
  • Categorie
    Vezi mai multVezi mai putin

Timp de preparare (min)

  • Acasa
  • Rezultatele cautarii
  • Fidea
Cautare avansata
incearca:
  • Suggested1
Cautari recente
    Cautari recomandate
    • Suggested1
    • Retete (17)

    Fidea- Alege din 17 retete gasite

    Supa de pui
    Vezi

    Supa de pui

    Timp de preparare81''
    DificultateMediu
    Vezi
    Supa de pui - Pasul 1

    Spala carnea si pune-o intr-o oala cu apa rece. Fierbe incet, pana da in clocot. Aduna spuma rezultata. Curata legumele de coaja si adauga-le intregi in oala.

    Vezi reteta
    Ciorbita cu legume si fidea
    Vezi

    Ciorbita cu legume si fidea

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorbita cu legume si fidea - Pasul 1

    Cureti si speli legumele. Desfaci conopida in buchetele. Tai ardeii, dovleceii si radacinoasele in cubulete, ceapa si verdeata marunt, iar fasolea in bastonase de 5 cm.

    Vezi reteta
    Briose din fidea de orez
    Vezi

    Briose din fidea de orez

    Timp de preparare35''
    DificultateMediu
    Vezi
    Briose din fidea de orez - Pasul 1

    Oparesti fideaua sau pastele cu apa fierbinte, usor sarata si le lasi timp de 5 minute acoperite cu un capac, pentru a se umfla.

    Vezi reteta
    Ciorba de legume cu fidea
    Vezi

    Ciorba de legume cu fidea

    Timp de preparare40''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de legume cu fidea - Pasul 1

    Cureti si speli legumele si le tai cubulete, conopida o desfaci in buchetele, iar fasolea o tai bastonase. Intr-o oala de 4 l, pui apa la fiert cu Delikat Legume dupa gust.

    Vezi reteta
    Bors cu gaina
    Vezi

    Bors cu gaina

    Timp de preparare110''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors cu gaina - Pasul 1

    Cureti gaina, o speli si o pui la fiert cu apa rece. Dupa ce a fiert, scoti gaina pe un platou si in zeama pui fideaua sa fiarba.

    Vezi reteta
    Ciorbita de pui
    Vezi

    Ciorbita de pui

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorbita de pui - Pasul 1

    Se pun la fiert cepele, telina, morcovii si ardeiul, toate curatate, spalate si tocate marunt. Dupa circa 10 minute se adauga bucatiile de pui spalate si parlite.Ceva mai tarziu se adauga cartofii taiati cubulete.

    Vezi reteta
    Ciorba taraneasca de pui
    Vezi

    Ciorba taraneasca de pui

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba taraneasca de pui - Pasul 1

    Carnea de pui curatata si spalata se pune intr-o oala cu 3,5 l apa rece. Se pune la fiert si se spumuieste cu ajutorul unei spumiere de cate ori este necesar. Dupa ce a dat in cateva clocote se adauga legumele taiate cubulete ( ceapa, morcov, telina, pastranac,cartof,broccoli,etc ) si se lasa la fiert ~ 15 minute.

    Vezi reteta
    Supa de rosii (de post)
    Vezi

    Supa de rosii (de post)

    Timp de preparare40''
    DificultateMediu
    Vezi
    Supa de rosii (de post) - Pasul 1

    Se pune la fiert apa cu putina sare. Cand da in clocot, se adauga o lingura de baza pentru mancaruri Delikat Legume, o lingura de ulei, fideaua si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.

    Vezi reteta
    Supa de pui
    Vezi

    Supa de pui

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Supa de pui - Pasul 1

    Se pune puiul taiat bucati la fiert in apa rece. Se ia spuma din cand in cand, pana cand apa devine limpede. Cand incepe sa fiarba, se adauga zarzavatul tocat. Se fierbe totul la foc mic pana cand carnea si zarzavatul s-au inmuiat bine. Dupa care se scoate carnea, se curata de oase, se pune carnea la loc in supa si se continua fierberea.

    Vezi reteta
    Supa de pasare cu fidea
    Vezi

    Supa de pasare cu fidea

    Timp de preparare85''
    DificultateMediu
    Vezi
    Supa de pasare cu fidea - Pasul 1

    Pui carnea la fiert in apa cu sare. Cand carnea este pe jumatate fiarta, adaugi zarzavaturile curatate si taiate marunt. Dupa ce zarzavaturile au fiert, strecori supa.

    Vezi reteta
    Ciorba lipoveneasca cu smantana
    Vezi

    Ciorba lipoveneasca cu smantana

    Timp de preparare148''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba lipoveneasca cu smantana - Pasul 1

    Tai carnea de vita in bucati si o pui la fiert intr-o oala cu apa. Cand incepe sa fiarba, ii iei de 2-3 ori spuma si pui sarea.

    Vezi reteta
    Ciorba de pui cu rosii
    Vezi

    Ciorba de pui cu rosii

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de pui cu rosii - Pasul 1

    Puiul se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza si se adauga o lingurita de Delikat.

    Vezi reteta
    Ciorba de pui taraneasca
    Vezi

    Ciorba de pui taraneasca

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de pui taraneasca - Pasul 1

    Carnea de pasare se curata, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa rece. Se spumeaza, se adauga sare si se fierbe 20-30 de minute.

    Vezi reteta
    Ghiveci calugaresc
    Vezi

    Ghiveci calugaresc

    Timp de preparare100''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ghiveci calugaresc - Pasul 1

    Ceapa, morcovii, telina, cartofii, ardeiul gras, dovlecelul se curata, se spala si se taie cuburi. Varza se toaca fidea mai mare , rosiile se oparesc, se curata de coaja si se taie cuburi, iar fasolea verde se taie rondele de 2 cm latime. Ceapa se caleste in ulei impreuna cu telina si morcovii.

    Vezi reteta
    Ciorba de pui cu bors
    Vezi

    Ciorba de pui cu bors

    Timp de preparare72''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de pui cu bors - Pasul 1

    Punem carnea la fiert si cand incepe sa fiarba luam spuma urata. Adaugam legumele taiate,morcovii rondele,ceapa si ardeiul cubulete iar cartofii ii adaugam dupa cca 10 minute.

    Vezi reteta
    Supica de pui sanatoasa
    Vezi

    Supica de pui sanatoasa

    Timp de preparare120''
    DificultateMediu
    Vezi
    Supica de pui sanatoasa - Pasul 1

    Spalati carnea de pui in mai multe ape pentru a indeparta sangele. Desfaceti carnea in bucati marisoare.Puneti carnea la fiert intr-o oala mare cu 8 litri de apa.Fierbeti carnea la foc mic, spumand des, pana cand este patrunsa pe jumatate.

    Vezi reteta
    Bors cu piept de pui si legume
    Vezi

    Bors cu piept de pui si legume

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors cu piept de pui si legume - Pasul 1

    Se spala legumele, se taie marunt si se pun la fiert.

    Vezi reteta

    Cei interesati de aceste retete Fidea au gasit interesante si:

    • Piept de pui in sos de smantana si cascaval
    • Pulpe de pui in sos de usturoi verde
    • Friptura de pui cu piure de telina
    • Penne Carbonara Knorr
    • Mancare cu vinete
    • Supa de cartofi noi cu branza
    • Ciorba de legume cu fidea
    • Prajitura Radauteana
    • Chiftelute
    • Taitei chinezesti la tigaie

    Website-ul Reteta Perfecta este oferit de:

    KnorrDeliKatHellmann'sCartedor
    Formular de contact
    Termeni si conditii
    Politica de confidentialitate
    Politica privind cookie-urile