Condimentele se adauga peste carne si se amesteca bine.
Carnea tocata se condimenteaza Delikat si ketchup – puteti lasa copiii sa faca acest lucru in joaca, se decurca de minune! Se formeaza chiftele plate.
Spala carnea, las-o sa se usuce si taie in patru bucati de grosime egala.
Spalati pieptul de pasare in cuburi si acoperiti-l cu Delikat condimente pentru pui.
Muschiuletul taiat in 3 felii lungi se stropeste cu sos de soia si se lasa la marinat timp de jumatate de ora.
Taie cotletul de porc in felii de aproximativ 1 cm grosime.
Cresteaza cate un buzunar in bucatile de carne. Condimentele , ierburile si usturoiul tocat se amesteca cu doua linguri de ulei. Se unge carnea cu acest amestec.
Pentru Roastbeef: se incinge cuptorul la 200 grade C. Se condimenteaza bucata intreaga de antricot cu sare si piper proaspat macinat. Se adauga o lingura de ulei intr-o tigaie mai mare, se incinge bine si se prajeste bucata de carne, pe ambele parti, pana se rumeneste. Se scoate din tigaie si se pune intr-o tava de cuptor impreuna cu rozmarinul si se da la cuptor, unde se frige cca. 20 de minute. Se scoate si se pastreaza la cald.
Condimenteaza carnea cu condiment special Delikat Barbeque de porc, apoi taie in fasii groase si presara cu faina.
Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga orezul, ouale, ceapa tocata si condimentele. Se amesteca pana ce se leaga toate ingredientele.
Se taie carnea de pui in bucati mici. Peste carne se pun condimentele pentru pui Delikat.Se ia un bol in care se amesteca 2 lingurite de sos de soia, lichiorul si 3 lingurite de amidon. In sosul astfel obtinut, se lasa carnea la marinat timp de doua ore.
Dezoseaza pulpele de pui. Marineaza apoi cu Delikat condimente pentru BBq pui si boia de ardei dulce. Lasa sa stea la frigider o ora.
Cotletul de porc se spala cu apa rece, se usuca intr-un servetel si se taie cuburi. Legumele se spala si se taie cuburi.
Varza se toaca marunt, se opareste in apa fierbinte si apoi se strecoara bine.
Se curata si se marunteste ceapa. Se toaca marunt usturoiul. Se amesteca ceapa si carnea tocata cu usturoiul, Delikat condimente pentru carne de pui, oul, piperul si patrunjelul tocat. Se adauga salata taiata marunt si se lasa 15 minute .
Se fierbe ceapa curatata de coaja in apa sarata pret de cateva minute, apoi se strecoara si se taie varfurile cepei. Se scobeste mijlocul si se toaca mijlocul de ceapa scobit.
Prepararea perisoarelor: Calim putin ceapa dupa care o adaugam peste restul condimentelor si carne si amestecam ingredientele cu mana pentru a obtine o pasta de carne uniform condimentata.
Spala cotletul si apoi unge-l cu Delikat si maghiran. Pune carnea intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor, acoperit cu o folie de aluminiu la 175 de grade Celsius, pentru 45 de minute.
Se pune carnea tocata intr-un bol. Se amesteca impreuna cu ouale batute apoi se adauga branza feta sfaramata. Se condimenteaza amestecul cu carne obtinut.
Se spala orezul si se pune in apa. Se adauga o lingurita de curry, apoi se fierbe la foc mic, astfel incat orezul sa nu devina lipicios.
Se cresteaza pieptul de rata pe partea cu piele si se prajeste in ulei incins, pana ce pielea devine rumena. Se aseaza apoi carnea cu pielea in sus intr-o tavita si se da la cuptorul incins la 200°C, timp de 15 de minute.
Intr-o cratiţă mare se incinge uleiul, apoi se adaugă ceapa, morcovul și ţelina să se inăbușe puţin. Se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe și se lasă totul să se pătrundă. Se adaugă mazărea și porumbul. Se amestecă făina impreună cu supa de pui și se adaugă peste legume. Se lasă compoziţia să se omogenizeze și să scadă zeama.
Ciocanelele de pui se dau cu Delikat condimente pentru pui.
Presara peste pieptul de pui condimentul pentru carne, dupa care prajeste-l in tigaie. Lasa sa se raceasca, dupa care taie-l cuburi.