Reteta Perfecta
logoReteta Perfecta
  • Bucatariile lumii

  • Feluri de mancare si gustari

  • Deserturi

  • Supe si ciorbe

  • Blog

  • Cont

  • ADAUGA RETETA

  • Feluri de mancare si gustari
    • Clatite
    • Feluri principale de mancare
    • Gratinate
    • Gustari
    • Paste
    • Preparate la gratar
    • Retete simple
    • Sosuri
  • Bucatariile lumii
    • Bucataria asiatica
    • Bucataria italiana
    • Bucataria frantuzeasca
    • Bucataria greceasca
    • Bucataria mexicana
    • Bucataria nord - americana
    • Bucataria spaniola
  • Supe si ciorbe
    • Ciorbe
    • Supe
    • Supe-crema
  • Deserturi
    • Checuri si briose
    • Cheese cake
    • Desert de post
    • Deserturi cu inghetata / inspiratii de inghetate
    • Patiserie
    • Prajituri traditionale
    • Torturi
  • Categorie
    Vezi mai multVezi mai putin

Timp de preparare (min)

  • Acasa
  • Rezultatele cautarii
  • Delikat condimente pentru carne
Cautare avansata
incearca:
  • Suggested1
Cautari recente
    Cautari recomandate
    • Suggested1
    • Retete (192)

    Delikat condimente pentru carne- Alege din 192 retete gasite

    Rulada din carne si branza feta
    Vezi

    Rulada din carne si branza feta

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Rulada din carne si branza feta - Pasul 1

    Condimentele se adauga peste carne si se amesteca bine.

    Vezi reteta
    Hamburgeri cu carne si salata coleslaw
    Vezi

    Hamburgeri cu carne si salata coleslaw

    Timp de preparare50''
    DificultateMediu
    Vezi
    Hamburgeri cu carne si salata coleslaw - Pasul 1

    Carnea tocata se condimenteaza Delikat si ketchup – puteti lasa copiii sa faca acest lucru in joaca, se decurca de minune! Se formeaza chiftele plate.

    Vezi reteta
    Carne de porc aromata, la tigaie
    Vezi

    Carne de porc aromata, la tigaie

    Timp de preparare20''
    DificultateMediu
    Vezi
    Carne de porc aromata, la tigaie - Pasul 1

    Spala carnea, las-o sa se usuce si taie in patru bucati de grosime egala.

    Vezi reteta
    Fricasse din carne de pasare
    Vezi

    Fricasse din carne de pasare

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Fricasse din carne de pasare - Pasul 1

    Spalati pieptul de pasare in cuburi si acoperiti-l cu Delikat condimente pentru pui.

    Vezi reteta
    Muschiulet de porc cu legume si carne
    Vezi

    Muschiulet de porc cu legume si carne

    Timp de preparare90''
    DificultateMediu
    Vezi
    Muschiulet de porc cu legume si carne - Pasul 1

    Muschiuletul taiat in 3 felii lungi se stropeste cu sos de soia si se lasa la marinat timp de jumatate de ora.

    Vezi reteta
    Cotlet cubanez
    Vezi

    Cotlet cubanez

    Timp de preparare30''
    DificultateMediu
    Vezi
    Cotlet cubanez - Pasul 1

    Taie cotletul de porc in felii de aproximativ 1 cm grosime.

    Vezi reteta
    Friptura de porc cu hrean
    Vezi

    Friptura de porc cu hrean

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Friptura de porc cu hrean - Pasul 1

    Cresteaza cate un buzunar in bucatile de carne. Condimentele , ierburile si usturoiul tocat se amesteca cu doua linguri de ulei. Se unge carnea cu acest amestec.

    Vezi reteta
    Roastbeef servit cu tarte de foietaj umplute cu praz si cartofi
    Vezi

    Roastbeef servit cu tarte de foietaj umplute cu praz si cartofi

    Timp de preparare95''
    DificultateMediu
    Vezi
    Roastbeef servit cu tarte de foietaj umplute cu praz si cartofi - Pasul 1

    Pentru Roastbeef: se incinge cuptorul la 200 grade C. Se condimenteaza bucata intreaga de antricot cu sare si piper proaspat macinat. Se adauga o lingura de ulei intr-o tigaie mai mare, se incinge bine si se prajeste bucata de carne, pe ambele parti, pana se rumeneste. Se scoate din tigaie si se pune intr-o tava de cuptor impreuna cu rozmarinul si se da la cuptor, unde se frige cca. 20 de minute. Se scoate si se pastreaza la cald.

    Vezi reteta
    Muschiulet cu otet balsamic si miere
    Vezi

    Muschiulet cu otet balsamic si miere

    Timp de preparare45''
    DificultateMediu
    Vezi
    Muschiulet cu otet balsamic si miere - Pasul 1

    Condimenteaza carnea cu condiment special Delikat Barbeque de porc, apoi taie in fasii groase si presara cu faina.

    Vezi reteta
    Chiftele in sos de hrean
    Vezi

    Chiftele in sos de hrean

    Timp de preparare100''
    DificultateMediu
    Vezi
    Chiftele in sos de hrean - Pasul 1

    Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga orezul, ouale, ceapa tocata si condimentele. Se amesteca pana ce se leaga toate ingredientele.

    Vezi reteta
    Pui cu arahide
    Vezi

    Pui cu arahide

    Timp de preparare35''
    DificultateMediu
    Vezi
    Pui cu arahide - Pasul 1

    Se taie carnea de pui in bucati mici. Peste carne se pun condimentele pentru pui Delikat.Se ia un bol in care se amesteca 2 lingurite de sos de soia, lichiorul si 3 lingurite de amidon. In sosul astfel obtinut, se lasa carnea la marinat timp de doua ore.

    Vezi reteta
    Rulouri din pulpe de pui si stafide
    Vezi

    Rulouri din pulpe de pui si stafide

    Timp de preparare90''
    DificultateMediu
    Vezi
    Rulouri din pulpe de pui si stafide - Pasul 1

    Dezoseaza pulpele de pui. Marineaza apoi cu Delikat condimente pentru BBq pui si boia de ardei dulce. Lasa sa stea la frigider o ora.

    Vezi reteta
    Frigarui de porc cu legume
    Vezi

    Frigarui de porc cu legume

    Timp de preparare45''
    DificultateMediu
    Vezi
    Frigarui de porc cu legume - Pasul 1

    Cotletul de porc se spala cu apa rece, se usuca intr-un servetel si se taie cuburi. Legumele se spala si se taie cuburi.

    Vezi reteta
    Chiftele cu varza noua
    Vezi

    Chiftele cu varza noua

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Chiftele cu varza noua - Pasul 1

    Varza se toaca marunt, se opareste in apa fierbinte si apoi se strecoara bine.

    Vezi reteta
    Chiftele cu salata (laptuca)
    Vezi

    Chiftele cu salata (laptuca)

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Chiftele cu salata (laptuca) - Pasul 1

    Se curata si se marunteste ceapa. Se toaca marunt usturoiul. Se amesteca ceapa si carnea tocataƒ cu usturoiul, Delikat condimente pentru carne de pui, oul, piperul si patrunjelul tocat. Se adauga salata taiata marunt si se lasa 15 minute .

    Vezi reteta
    Cepe umplute
    Vezi

    Cepe umplute

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Cepe umplute - Pasul 1

    Se fierbe ceapa curatata de coaja in apa sarata pret de cateva minute, apoi se strecoara si se taie varfurile cepei. Se scobeste mijlocul si se toaca mijlocul de ceapa scobit.

    Vezi reteta
    Ciorba de perisoare
    Vezi

    Ciorba de perisoare

    Timp de preparare50''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de perisoare - Pasul 1

    Prepararea perisoarelor: Calim putin ceapa dupa care o adaugam peste restul condimentelor si carne si amestecam ingredientele cu mana pentru a obtine o pasta de carne uniform condimentata.

    Vezi reteta
    Cotlet de porc la cuptor
    Vezi

    Cotlet de porc la cuptor

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Cotlet de porc la cuptor - Pasul 1

    Spala cotletul si apoi unge-l cu Delikat si maghiran. Pune carnea intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptor, acoperit cu o folie de aluminiu la 175 de grade Celsius, pentru 45 de minute.

    Vezi reteta
    Chiftele cu branza feta
    Vezi

    Chiftele cu branza feta

    Timp de preparare40''
    DificultateMediu
    Vezi
    Chiftele cu branza feta - Pasul 1

    Se pune carnea tocata intr-un bol. Se amesteca impreuna cu ouale batute apoi se adauga branza feta sfaramata. Se condimenteaza amestecul cu carne obtinut.

    Vezi reteta
    Orez curry cu legume
    Vezi

    Orez curry cu legume

    Timp de preparare35''
    DificultateMediu
    Vezi
    Orez curry cu legume - Pasul 1

    Se spala orezul si se pune in apa. Se adauga o lingurita de curry, apoi se fierbe la foc mic, astfel incat orezul sa nu devina lipicios.

    Vezi reteta
    Piept de rata in sos de fructe de padure
    Vezi

    Piept de rata in sos de fructe de padure

    Timp de preparare40''
    DificultateMediu
    Vezi
    Piept de rata in sos de fructe de padure - Pasul 1

    Se cresteaza pieptul de rata pe partea cu piele si se prajeste in ulei incins, pana ce pielea devine rumena. Se aseaza apoi carnea cu pielea in sus intr-o tavita si se da la cuptorul incins la 200°C, timp de 15 de minute.

    Vezi reteta
    Placinta de pui cu legume
    Vezi

    Placinta de pui cu legume

    Timp de preparare45''
    DificultateMediu
    Vezi
    Placinta de pui cu legume - Pasul 1

    Intr-o cratiţă mare se incinge uleiul, apoi se adaugă ceapa, morcovul și ţelina să se inăbușe puţin. Se adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe și se lasă totul să se pătrundă. Se adaugă mazărea și porumbul. Se amestecă făina impreună cu supa de pui și se adaugă peste legume. Se lasă compoziţia să se omogenizeze și să scadă zeama.

    Vezi reteta
    Paella cu pui
    Vezi

    Paella cu pui

    Timp de preparare55''
    DificultateMediu
    Vezi
    Paella cu pui - Pasul 1

    Ciocanelele de pui se dau cu Delikat condimente pentru pui.

    Vezi reteta
    Salata greceasca cu pui
    Vezi

    Salata greceasca cu pui

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Salata greceasca cu pui - Pasul 1

    Presara peste pieptul de pui condimentul pentru carne, dupa care prajeste-l in tigaie. Lasa sa se raceasca, dupa care taie-l cuburi.

    Vezi reteta

    Cei interesati de aceste retete Delikat condimente pentru carne au gasit interesante si:

    • Penne Carbonara Knorr
    • Placinta cu loboda si marar
    • Saleuri de casa
    • Pulpe de pui marinate la cuptor
    • Salata greceasca cu pui
    • Cartofi americani la cuptor
    • Chiftelute de pui cu susan
    • Salata cu somon afumat
    • Paste Carbonara cu piept de pui
    • Tagliatele Carbonara

    Website-ul Reteta Perfecta este oferit de:

    KnorrDeliKatHellmann'sCartedor
    Formular de contact
    Termeni si conditii
    Politica de confidentialitate
    Politica privind cookie-urile