Curata pestele de oase (daca este cazul), spala-l si usuca-l. Stoarce peste el zeama de lamaie si asezoneaza cu Delikat condiment pentru pui, apoi pune la rece cateva minute.
Taie vinetele in felii, condimenteaza cu Delikat, apoi lasa deoparte timp de 10 minute.
Sectioneaza fileul de somon in patru portii si presara cu Delikat.
Spala si curata pastravul de solzi. Spala din nou in interior si exterior.
Spala si usuca salata verde, dupa care rupe frunzele in bucati mai mici. Asaza pe o farfurie. Taie pestele in portii mai mici si presara peste ulei de masline si Delikat. Lasa asa timp de 10 minute.
Curata bibanul. Apoi, stropeste-l cu ulei de masline in interior si exterior, presara cu Delikat si piper.
Taie ceapa in cuburi mici si imparte cantitatea in doua. Incalzeste margarina , dupa care adauga cartofii felii. Gateste pentru cateva momente, apoi toarna sosul format din Knorr Fix, smantana si 100 ml de apa. Gateste inca 2-3 minute, pana cand sosul se ingroasa bine. Lasam deoparte pentru un moment.
Puiul se curăţă și se condimentează cu Delikat gust de găină și cimbrișor.
Spala, curata si toaca toate legumele in bucati potrivite si cartofii cubulete. Caleste legumele in ulei, adauga apa si las-o pana ajunge la fierbere. Adauga apoi Delikat Legume.
Intr-un castronel se pun Delikat si carnea tocata. Se adauga ceapa tocata marunt, piperul si ierburile de Provence, precum si usturoiul pisat.
Taie coaja de portocala in felii.
Cerne faina si amestec-o cu margarina rece, faramitata, adauga cateva linguri de apa rece, baza pentru mancaruri Delikat Legume, cascaval ras, piper si rozmarin.
Legumele maruntite se pun la fiert in 1.5 litri de apa. Se adauga ienibahar, frunze de dafin, cateva boabe de piper negru si se fierb 10 minute. Se adauga apoi pasta de tomate.
Taie pieptul de pui in fasii subtiri, presara condimentele Delikat pentru pui si prajeste putin in tigaia incinsa.
Spala cartofii si fierbe-i in coaja timp de jumatate de ora, la foc mic. Decojeste cartofii si taie-i felii groase.
Spala carnea.
Condimenteaza bucatile de carne de vitel cu Delikat legume. Prajeste carnea in uleiul incins si coace la cuptorul preincalzit, aproximativ 1 ora. Apoi, lasa sa se raceasca.
Spala salata verde si rupe-o in frunze mai mici, taie rosiile cherry in sferturi si maslinele pe jumatate.
Spala carnea, las-o sa se usuce si taie in patru bucati de grosime egala.
Condimenteaza carnea cu condiment special Delikat Barbeque de porc, apoi taie in fasii groase si presara cu faina.
Curata carnea de membrane, spala si usuca. Presara uniform Delikat Barbeque si maghiran.
Decojeste si taie cartofii in jumatati. Decojeste ceapa si taie felii. Prajeste cartofii si ceapa, intr-o tigaie mare cu 2-3 linguri de ulei. La final, adauga usturoiul zdrobit. Ia de pe foc si lasa sa se raceasca.
Taie varfurile si fierbe sparanghelul in apa sarata, dupa care scurge bine. Bate ouale cu Delikat si branza de capra. Toarna in tava unsa cu ulei de masline.
Decojeste, spala, usuca si taie cartofii in cuburi. Apoi, prajeste in ulei. Taie in sferturi ardeii si dovleceii si scoate semintele.