Reteta Perfecta
logoReteta Perfecta
  • Bucatariile lumii

  • Feluri de mancare si gustari

  • Deserturi

  • Supe si ciorbe

  • Blog

  • Cont

  • ADAUGA RETETA

  • Feluri de mancare si gustari
    • Clatite
    • Feluri principale de mancare
    • Gratinate
    • Gustari
    • Paste
    • Preparate la gratar
    • Retete simple
    • Sosuri
  • Bucatariile lumii
    • Bucataria asiatica
    • Bucataria italiana
    • Bucataria frantuzeasca
    • Bucataria greceasca
    • Bucataria mexicana
    • Bucataria nord - americana
    • Bucataria spaniola
  • Supe si ciorbe
    • Ciorbe
    • Supe
    • Supe-crema
  • Deserturi
    • Checuri si briose
    • Cheese cake
    • Desert de post
    • Deserturi cu inghetata / inspiratii de inghetate
    • Patiserie
    • Prajituri traditionale
    • Torturi
  • Categorie
    Vezi mai multVezi mai putin

Timp de preparare (min)

  • Acasa
  • Rezultatele cautarii
  • Bors
Cautare avansata
incearca:
  • Suggested1
Cautari recente
    Cautari recomandate
    • Suggested1
    • Retete (112)

    Bors- Alege din 112 retete gasite

    Bors de miel
    Vezi

    Bors de miel

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de miel - Pasul 1

    Morcovii, telina si ceapa se curata, se taie marunt, se calesc in ulei si se pun la fiert in 2 l de apa cu 4 cuburi Knorr Legumel. Separat, carnea de miel se portioneaza, se spala, se opareste si se spala din nou.

    Vezi reteta
    Ciorba de potroace
    Vezi

    Ciorba de potroace

    Timp de preparare75''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de potroace - Pasul 1

    Maruntaiele de pasare se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece. Se spumeaza. Se adauga o lingurita de Delikat si se fierbe circa 30 de minute.

    Vezi reteta
    Ciorba de legume
    Vezi

    Ciorba de legume

    Timp de preparare45''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de legume - Pasul 1

    Spala, curata si toaca toate legumele in bucati potrivite si cartofii cubulete. Caleste legumele in ulei, adauga apa si las-o pana ajunge la fierbere. Adauga apoi Delikat Legume.

    Vezi reteta
    Ciorba de perisoare
    Vezi

    Ciorba de perisoare

    Timp de preparare50''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de perisoare - Pasul 1

    Prepararea perisoarelor: Calim putin ceapa dupa care o adaugam peste restul condimentelor si carne si amestecam ingredientele cu mana pentru a obtine o pasta de carne uniform condimentata.

    Vezi reteta
    Ciorba de legume
    Vezi

    Ciorba de legume

    Timp de preparare45''
    DificultateMediu
    Vezi
    Ciorba de legume - Pasul 1

    Spalati, curatati si taiati toate legumele in bucati potrivite si cartofii cubulete.

    Vezi reteta
    Bors ardelenesc
    Vezi

    Bors ardelenesc

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors ardelenesc - Pasul 1

    Cureti toate zarzavaturile, tai legumele cubulete si fideluta, iar morcovii ii razi. Pui ulei in oala de ciorba si calesti ceapa, morcovii si dovlecelul, dupa care pui si celelalte zarzavaturi si lasi sa se inabuse putin.

    Vezi reteta
    Bors armenesc
    Vezi

    Bors armenesc

    Timp de preparare95''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors armenesc - Pasul 1

    Speli carnea de vita si o tai in bucatele mai mari. O pui la fiert intr-o oala cu putina sare. Spumezi si apoi pui zarzavaturile si sfecla, spalate si taiate in bucatele mici.

    Vezi reteta
    Bors la gheata
    Vezi

    Bors la gheata

    Timp de preparare90''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors la gheata - Pasul 1

    Prepari deliciosul bors la gheata astfel: Pui 1 l de lapte la prins (la acrit). A doua zi cand laptele este prins, il pui la gheata. Pui la fiert 1/4 litru bors cu 3 sfecle rosii rase pe razatoare. Dupa ce sfecla s-a inmuiat bine, o lasi la racit si o dai la gheata.

    Vezi reteta
    Bors de legume
    Vezi

    Bors de legume

    Timp de preparare45''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de legume - Pasul 1

    Pui la fiert 1,5 litri apa cu putina sare. Cureti si speli legumele. Tai radacinoasele si dovleceii in cubulete, ardeii in fasii inguste, cartofii in cuburi, iar ceapa si verdeata marunt.

    Vezi reteta
    Bors de pui cu mazare
    Vezi

    Bors de pui cu mazare

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de pui cu mazare - Pasul 1

    Speli puiul, il tai in bucati si il rumenesti in ulei. Stingi apoi cu putina apa, acoperi vasul si lasi puiul sa se patrunda bine. Cureti mazarea, speli boabele si le pui la fiert cu 1 l de apa. Toci ceapa si salata si le pui la fiert cu mazarea.

    Vezi reteta
    Bors de vacuta
    Vezi

    Bors de vacuta

    Timp de preparare90''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de vacuta - Pasul 1

    Cureti carnea si o pui la fiert in apa rece cu sare. Dupa ce a dat primul clocot, arunci apa si pui din nou la fiert carnea cu ceapa taiata marunt. Iei spuma de mai multe ori.

    Vezi reteta
    Bors de pipote cu smantana
    Vezi

    Bors de pipote cu smantana

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de pipote cu smantana - Pasul 1

    Pui sa fiarba pipotele si inimile in apa cu sare. Calesti legumele tocate, dupa care stingi amestecul cu supa de la pipote.

    Vezi reteta
    Bors cu gaina
    Vezi

    Bors cu gaina

    Timp de preparare110''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors cu gaina - Pasul 1

    Cureti gaina, o speli si o pui la fiert cu apa rece. Dupa ce a fiert, scoti gaina pe un platou si in zeama pui fideaua sa fiarba.

    Vezi reteta
    Bors de paine uscata cu leustean
    Vezi

    Bors de paine uscata cu leustean

    Timp de preparare75''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de paine uscata cu leustean - Pasul 1

    Cureti ceapa, ardeiul si rosia, le calesti putin in ulei si adaugi apa (circa 5 l), piper si lasi totul sa fiarba.

    Vezi reteta
    Bors de zarzavat cu orez
    Vezi

    Bors de zarzavat cu orez

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de zarzavat cu orez - Pasul 1

    Intr-o oala pui la fiert apa cu 1 lingurita de Delikat Legume (cam 3/4 din oala sa fie cu apa). Cand fierbe apa, adaugi zarzavatul curatat si taiat marunt.

    Vezi reteta
    Bors de dovlecei cu iaurt
    Vezi

    Bors de dovlecei cu iaurt

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de dovlecei cu iaurt - Pasul 1

    Cureti morcovul, pastarnacul si telina si le dai pe razatoarea cu ochiuri mari. Cureti ceapa si o toci marunt. Calesti intr-o oala cu ulei legumele, cat sa se inmoaie putin.

    Vezi reteta
    Bors cu verdeturi
    Vezi

    Bors cu verdeturi

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors cu verdeturi - Pasul 1

    Cureti bine si speli stevia, spanacul si salata si le tai fideluta. Intr-o oala cu 2 l de apa, pui 2 lingurite de baza pentru mancaruri Delikat Legume si lasi sa fiarba.

    Vezi reteta
    Bors de fasole galatean
    Vezi

    Bors de fasole galatean

    Timp de preparare100''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de fasole galatean - Pasul 1

    Alegi fasolea si o pui la fiert intr-o oala. O scurgi de 3 ori. Speli toate legumele si le tai cubulete. Intr-o oala mare, pui uleiul si adaugi pe rand legumele taiate. Mai intai ceapa, apoi morcovul, telina (le poti da pe razatoare, daca doresti), pastaile, dovlecelul, ardeii, cartofii si rosiile.

    Vezi reteta
    Bors de pastrav
    Vezi

    Bors de pastrav

    Timp de preparare60''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de pastrav - Pasul 1

    Cureti pestele, il speli bine si il portionezi. Cureti, speli si tai legumele cubulete. Le pui la fiert in apa fierbinte. Dupa 5 minute, adaugi orezul ales si spalat, iar dupa alte 5 minute bucatile de peste. Fierbi ciorba la foc mic, timp de 5 minute si, separat, borsul.

    Vezi reteta
    Bors de conopida
    Vezi

    Bors de conopida

    Timp de preparare45''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de conopida - Pasul 1

    Intr-o oala calesti ceapa in ulei, apoi adaugi conopida desfacuta in buchetele (spalata bine) si o mai lasi pe foc 3 - 4 minute.

    Vezi reteta
    Bors de zarzavat de vara
    Vezi

    Bors de zarzavat de vara

    Timp de preparare105''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de zarzavat de vara - Pasul 1

    In oala cu ulei pui la calit toate legumele: ceapa, ardeii taiati marunt, telina, morcovul, date pe razatoare, varza taiata fideluta, pastaile curatate de ate si rupte daca sunt prea lungi si cartofii taiati cubulete.

    Vezi reteta
    Bors de zarzavaturi cu doua feluri de peste
    Vezi

    Bors de zarzavaturi cu doua feluri de peste

    Timp de preparare80''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de zarzavaturi cu doua feluri de peste - Pasul 1

    Cureti pestele, il speli si il tai in felii mari. Apoi il pui intr-un bol si il dai deoparte. Pui la fiert 5 l de apa pentru ciorba. Iei o cratita mare si torni in ea ulei, tai ceapa marunt si adaugi cele 2 linguri de margarina. Calesti ceapa si amesteci bine.

    Vezi reteta
    Bors de pui
    Vezi

    Bors de pui

    Timp de preparare70''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de pui - Pasul 1

    Punem bucatile de carne la fiert in apa rece,dupa ce incepe sa fiarba luam toata spuma sau schimbam apa pur si simplu .

    Vezi reteta
    Bors de oaie cu tarhon
    Vezi

    Bors de oaie cu tarhon

    Timp de preparare120''
    DificultateMediu
    Vezi
    Bors de oaie cu tarhon - Pasul 1

    Tai carnea bucati, o speli si o lasi la scurs, dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei, pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.

    Vezi reteta

    Cei interesati de aceste retete Bors au gasit interesante si:

    • Sote din piept de pui cu ciuperci si mamaliguta
    • Copanele de pui cu cartofi la cuptor
    • Tocana de pasare cu mamaliguta
    • Tort de ciocolata, capsuni si maioneza
    • Sarmalute cu hrisca
    • Ciorba de porc cu Delikat Bors Magic
    • Farfalle cu sos carbonara
    • Pui pe sticla la cuptor cu bere
    • Lipie cu mere si fulgi de ovaz
    • Pui cu bere

    Website-ul Reteta Perfecta este oferit de:

    KnorrDeliKatHellmann'sCartedor
    Formular de contact
    Termeni si conditii
    Politica de confidentialitate
    Politica privind cookie-urile