Carnea de pui o curatam si o spalam bine, apoi o punem la fiert. Intr-un castron, se bate bine 1 ou cu putina sare, apoi adaugam faina in ploaie cat sa iasa un aluat elastic si usor de modelat, pe care il intindem cu sucitorul pana la grosimea dorita. Foaia o rulam si o taiem in fasii subtirele. Punem taiteii obtinuti pe o foaie de hartie pentru a se usca putin.
Pasul 2
Legumele le-am curatat, spalat si le-am taiat mai marisoare. Dupa ce a dat carnea in clocot si i-am curatat spuma bine, adaugam legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit. Se condimenteaza dupa gust. Cand sunt fierte legumele si carnea, adaugam taiteii si mai fierbem inca vreo 5 - 10 minute. Se stinge focul si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai sareaza daca este nevoie. Pofta buna!
Comentarii (0)