Speli vinetele si le tai pe lungime, in felii subtiri, pe care le asezi in tava si le coci timp de 10 minute, la foc mijlociu, in cuptorul preincalzit.
Pasul 2
Razi fin parmezanul si cascavalul. Din urda si cascaval, faci o pasta pe care o sarezi dupa gust. Cureti rosiile de coaja si cotoare si le tai in cubulete. Amesteci rosiile cu sare, piper si busuioc fin tocat, dupa gust.
Pasul 3
Presari putina sare pe feliile de vinete, asezi in capatul mai lat cate o lingura cu pasta si rulezi. Prinzi rulourile cu scobitori, pentru a nu se deface. Le asezi intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei, iar deasupra presari rosiile condimentate, apoi parmezanul ras fin.
Pasul 4
Introduci forma in cuptorul preincalzit, la foc mijlociu. Dupa 20 de minute scoti rulourile, indepartezi scobitorile si servesti preparatul fie cald, fie rece.
Comentarii (0)