Cureti ceapa, ciupercile si usturoiul, apoi le speli bine. Tai ciupercile in felii, ceapa si usturoiul marunt, iar sunca si casul in cuburi. Alegi, speli si lasi orezul sa se inmoaie in apa rece.
Pasul 2
Calesti ceapa si usturoiul la foc mic, in ulei si margarina topita. Pui feliile de ciuperci si continui sa calesti legumele impreuna, pana cand se inmoaie.
Pasul 3
Scurgi orezul si il adaugi in vasul cu legume. Stropesti cu vin si omogenizezi. Cand orezul a scazut, torni treptat supa calda, maresti intensitatea focului si fierbi preparatul, amestecand mereu, ca sa nu se lipeasca de baza vasului.
Pasul 4
Cand orezul s-a mai inmuiat, pastrandu-si totusi boabele tari, incorporezi smantana, sunca si casul. Sarezi si condimentezi orezul dupa gust si amesteci usor.
Comentarii (0)