Desfacem pieptul de pui in doua. Le punem intr-un vas si le acoperim cu apa ; adaugam sare, boabe de ienibahar si foi de dafin. Daca il vreti mai picant puneti si boabe de piper. Acoperiti cu folie alimentara si dati la frigider pentru 24 ore.
Pasul 2
Dupa 24 ore scoatem pieptul de pui din marinata si presaram boiaua, Delikat si sosul de soia. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la rece pentru inca 24 ore timp in care il mai intoarcem de 1-2 ori si pe partea cealalta ca sa se patrunda bine. Scoatem pieptul de pui si il legam strans cu sfoara alimentara astfel incat sa formam doua rulouri. Punem rulourile in tava.
Pasul 3
Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la foc mic pentru aproximativ o ora. Dupa o ora indepartam folia, stropim cu sucul format in tava si mai lasam inca jumatate de ora. Lasam sa se raceasca, indepartam sfoara si taiem felii.
Comentarii (0)