- 105 minute105
- Mediu
- 6 portii6
Drob de pui cu pipote si inimi
Se pun la fiert maruntaiele de pui in apa cu putina sare. Daca este nevoie, se strange spuma de deasupra. Intr-un vas separat se fierbe pieptul de pui. Cand sint gata, se dau prin masina de tocat atat maruntaiele cat si pieptul de pui .
Ceapa uscata se da prin masina de tocat si apoi se caleste in ulei. Nu se lasa mult pe foc, ci doar pana se inmoaie.
Se adauga amesteca ceapa ,carnea ,pesmetul si verdeata .Se amesteca apoi compozitia cu ouale proaspete si bine batute. Se adauga Delikat gust de gaina ,sare si piper dupa gust. In functie de consistenta, se adauga sau nu o ceasca din zeama in care a fiert carnea de pui (asta daca doriti sa aveti un drob mai pufos ).
Se unge o tava de chec cu ulei; se tapeteaza baza cu hartie de copt (taiata cu foarfeca pe dimensiunea tavii). Se toarna jumatate de compozitie in tava si se niveleaza. Se aseaza ouale fierte si se acopera cu restul de compozitie. Se baga la cuptorul incins in prealabil si se lasa cca. 30 de minute la foc potrivit (180 grade C.) Se serveste pe pat de salata verde, cu legume de sezon si lamaie.
Comentarii (0)