Reteta Perfecta
logoReteta Perfecta
  • Bucatariile lumii

  • Feluri de mancare si gustari

  • Deserturi

  • Supe si ciorbe

  • Blog

  • Cont

  • ADAUGA RETETA

  • Feluri de mancare si gustari
    • Clatite
    • Feluri principale de mancare
    • Gratinate
    • Gustari
    • Paste
    • Preparate la gratar
    • Retete simple
    • Sosuri
  • Bucatariile lumii
    • Bucataria asiatica
    • Bucataria italiana
    • Bucataria frantuzeasca
    • Bucataria greceasca
    • Bucataria mexicana
    • Bucataria nord - americana
    • Bucataria spaniola
  • Supe si ciorbe
    • Ciorbe
    • Supe
    • Supe-crema
  • Deserturi
    • Checuri si briose
    • Cheese cake
    • Desert de post
    • Deserturi cu inghetata / inspiratii de inghetate
    • Patiserie
    • Prajituri traditionale
    • Torturi
  • Acasa
  • Feluri de mancare si gustari
  • Paste
  • Cu carne
  • De pui
  • Buzunare de pui cu rosii uscate si mozzarella
incearca:
  • Suggested1
Cautari recente
    Cautari recomandate
    • Suggested1

    Adauga site-ul retetaperfecta.ro la Chrome si primesti meniul zilnic in browser-ul tau

    Adauga site-ul retetaperfecta.ro la Mozill Firefox si primesti meniul zilnic in browser-ul tau

    Buzunare de pui cu rosii uscate si mozzarella
    • 50 de minute50
    • Mediu
    • 4 portii4
    • Share:
    Share:
    Autor: Reteta Perfecta

    Buzunare de pui cu rosii uscate si mozzarella

    PRINTEAZADESCARCA PDF

    Ingrediente

    • Apa
      250 ml
    • Knorr Fix Milaneze
    • Mozzarella
      150 gr
    • Piept de pui
      2 buc
    • Rosii uscate
      75 gr
    • Smantana
      200 gr
    Pasul 1
    Pe suprafata fiecarui file, se tine cutitul oblic si se fac trei taieturi adanci.
    Pasul 2
    Se taie apoi rosiile fideluta si mozzarella felii.
    Pasul 3
    In fiecare buzunar se introduc felii de rosii si de mozzarella.
    Pasul 4
    Se amesteca bine sosul deshidratat Knorr La Fix cu apa rece si smantana.
    Pasul 5
    Se aseaza buzunarele pregatite intr-un vas termorezistent si se toarna tot sosul preparat. Se coace sub capac la o temperatura de 180 de grade timp de 30 de minute si se poate servi cu cartofi.
    iti place reteta?
    PRINTEAZADESCARCA PDF
    Sau salveaza pentru mai tarziu
    delicios!
    0

    Comentarii (0)

    Adauga comentariul tau
    Vezi mai mult

    Website-ul Reteta Perfecta este oferit de:

    KnorrDeliKatHellmann'sCartedor
    Formular de contact
    Termeni si conditii
    Politica de confidentialitate
    Politica privind cookie-urile