Pulpa de porc cu bere

14.12.2012
Pulpa de  porc  cu  bere

Cum se prepară?

  • 1

    Pentru inceput pregatim o pasta cu care va fi unsa carnea ,se pun in mojar cateii de usturoi , sarea, piperul,boiaua,i chimenul si se piseaza pret de cateva minute , pana cand prezenta usturoiului nu mai e evidenta decat prin miros. Se adauga cele 2 linguri de otet balsamic si se amesteca bine.Cand terminam cu pasta incepem sa masam carnita si sa o ungem cu aceasta pasta eu am facut si unele incizii mici in bucata de carne sa patrunda mai bine.

    Pentru inceput pregatim o pasta cu care va fi...
  • 2

    .Am bagat garnea in folie si am lasato peste noapte in frigider sa se marineze daca e graba o puteti lasa doar cateva ore .Intre timp, se pregatesc legumele pe care le curatam,spalam si le taiem cubulete.Acum cand timpul de marinare e gata am scos carnea si am pregatit o tigaie pe care am incinso foarte bine cu un pic de ulei unde am trecut carnea pentru cateva minute pe fiecare parte pentru a se forma o crustra frumoasa si crocanta.Carnea rumenita am scoso deoparte si am adaugat in grasimea ramasa legumele taiate cuburi.

    .Am bagat garnea in folie si am lasato peste...
  • 3

    Se reduce focul si se calesc 3-4 minute amestecand constant, pana se inmoaie putin.Dupa ce legumele se inmoaie, bucata de carne am adaugato intr-o tava unde am turnat berea ,cimbrul si pasta de rosii se completeaza cu apa fierbinte atat cat sa ajunga cam pana la jumatatea inaltimii bucatii de carne am pus folie deasupra si am bagato la cuptor pentru 1-1 ora si jumatate.

     Se reduce focul si se calesc 3-4 minute...
  • 4

    .Pentru sosul cu care va fi servita friptura vom trece prin blender legumele cu zeama ce a mai ramasa. Servita calda cu pireu de cartofi este un deliciu.

    .Pentru sosul cu care va fi servita friptura...
  • 5

    Pofta buna! Si sarbatori fericite va dorim.

    Pofta buna!


Si   sarbatori  fericite  va...

Poftă bună Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentarii