Tipareste reteta

Piept de raţă în sos de fructe de pădure

03.09.2014
Piept de raţă în sos de fructe de pădure

Cum se prepară?

  • 1

    Se crestează pieptul de raţă pe partea cu piele şi se toarnă Knorr Sos pentru marinat. Se pune la frigider timp de 30 de minute.

  • 2

    Pieptul de raţă se prăjeşte în ulei încins, până ce pielea devine rumenă. Se aşează apoi carnea cu pielea în sus într-o tăviţă şi se dă la cuptorul încins la 200°C, timp de 15 de minute.

    <p>Pieptul de raţă se prăjeşte...
  • 3

    Peste uleiul în care s-a prăjit carnea, se toarnă vinul şi pune pe foc, frecând depunerile de pe fundul tigăii cu o lingură de lemn. Se pun fructele, se dă focul mic şi se lasă 5 minute până se înmoaie.

    <p>Peste uleiul &icirc;n care s-a...
  • 4

    Se adaugă apoi mierea şi condimentele (cuişoarele, ghimbirul, nucşoara şi piperul).

    <p>Se adaugă apoi mierea şi...
  • 5

    După ce se lasă câteva minute pe foc, în siropul de fructe se adaugă sosul în care s-a copt carnea şi se trece totul prin sită. Se iau bucăţile şi se taie felii, se pun pe o farfurie şi se învelesc în sos.

    <p>După ce se lasă c&acirc;teva...
Tag-uri: afrodisiace

Poftă bună Cât de mult ţi-a plăcut?
5 4 3 2 1

Comentarii

bg
close